Siveslange

En siveslange er en justerbar vandslange, som er ideel til vanding af haven. Indstil dit vandtryk på selve slangen, og lad den gøre resten af arbejdet.

Nedenfor har vi samlet de bedste priser og tilbud på en siveslange. En siveslange har en masse små huller langs slangen, som er ideelle til at vande bede og blomster med. Blot læg slangen langs jorden, og den vander alle blomsterne omkring den.

Siveslanger på 100 meter

Siveslanger på 30 meter

Siveslanger på 15 meter

Sammenlign alle siveslanger

Sådan bruger du en siveslange

Du må ikke monterer siveslangen direkte på vandhanen, men derimod i sammenkobling med en almindelig vandslange. Selve siveslangen ligger du langs de blomster eller bede som skal vandes, også kommer vandet stille og roligt ud af alle hullerne langs siveslangen.

Hvorfor bruge en siveslange

Grunden til man ofte benytter en siveslange i forbindelse med vanding af planter og bede, er at man nemt kan flytte slangen fra sektion til sektion, og lade den vande alle blomsterne i sin strækning. I stedet for at skulle rundt og vande hver blomst eller bed individuelt. Har du et mindre bed, kan du i pricippet lade slangen ligge i bedet, så alt du skal gøre er at tænde for vandhanen, også fordeler siveslangen vandet ud til alle dine blomster.

Hvad kan man vande med en siveslange

Det er egentligt kun fantasien som sætter grænser for hvad du kan vande med en sive slange. Siveslangen bliver ofte brugt til vanding af blomsterrækker, som roser eller andre blomster, eller så bliver den ofte brugt til vanding af bede. F.eks. hvis du har plantet rækker med grøntsager, er siveslangen ideel til at vande dem med.

Sidst opdateret d.

Del