Nilfisk højtryksrenser

Nilfisk er en dansk producent, der alle dage har været kendt for høj kvalitet. Nilfisk-navnet og den velkendte blå farve, er garanti for et kvalitetsrigtigt produkt, der er fremstillet uden at gå på kompromis. Dette er også gældende i forhold til deres udvalg af højtryksrensere.

De tilbyder nemlig højtryksrensere, der passer til enhver rengøringsopgave – små som store. Herunder finder du et udpluk af det store udvalg af højtryksrensere fra Nilfisk. Derfor er der sandsynligvis også en model, der harmonerer med dine præferencer og kriterier.

Højtrykrensere

Tilbehør til Nilfisk højtryksrenser

Højtryksrensere til ethvert behov

Du kan roligt gå på jagt efter en højtryksrenser fra Nilfisk. Du er ikke blot garanteret høj kvalitet, men også at deres udvalg byder på noget, der passer til dig. De laver nemlig højtryksrensere til ethvert behov. Derfor kan du selvfølgelig også finde en ideel model, hvad end det er til privat eller professionel brug.

Deres højtryksrensere er inddelt i forskellige serier. Der er både serier, der egner sig til dig, der blot har brug for en model, der kan rense terrasse i ny og næ, men også til dig, der skal bruge en professionel maskine. Du er dog sikret, at hver af deres mange modeller er designet med et fokus på selv den mindste detalje.

Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne ved en højtryksrenser fra Nilfisk. Det hele er lavet med et benhårdt fokus på kvalitet, hvilket fx gælder vægbeslag, slangeruller, spulehåndtag, trykregulerede dyser, regulering af vandtryk m.m. Udvalget af højtryksrensere fra Nilfisk er inddelt i de følgende tre serier:

  • COMPACT-serien: Dette er et ideelt valg for dig, der blot har brug for en simpel, funktionel maskine til almindelige rengøringsopgaver. For de fleste, der er på jagt efter en højtryksrenser, der kan bruges til de almindelige opgaver i hjemmet, er en model fra COMPACT-serien det mest ideelle valg.
  • EXCELLENT-serien: Dette er en serie i mellemklassen. Det er en robust serie, der egner sig til dig, der skal bruge en maskine til mere avancerede opgaver. Den har et tryk på mellem 130 og 140 bar. Det er et tryk, der gør det muligt at fjerne indgroet snavs på stort set alle størrelser af overflader.
  • PRO-serien: Nilfisk betragter selv dette som deres semi-professionelle serie. De modeller, der er en del af denne serie, har et højt tryk på mellem 150 og 160 bar. Det kan fjerne skidt på kort tid, uanset hvor hårdt det sidder fast. Derfor er det også et perfekt valg til de store og krævende opgaver.

Korrekt brug af højtryksrenser

Som det også er gældende ved andre havemaskiner, er det vigtigt, at du benytter din højtryksrenser på den rette måde. Hvis du bruger den forkert, er der faktisk en risiko for, at du beskadiger den belægning, der skal rengøres. Der er endda også en risiko for, at du ender med at gøre skade på dig selv.

Hvis du skal rengøre en terrasse, er det vigtigt, at du rydder op og gør plads først. En højtryksrenser arbejder ved et meget højt tryk. Det betyder, at den kan ende med at ødelægge skrøbelige genstande, herunder bl.a. potteplanter o.l. Derfor er det vigtigt, at du sikrer, at de ikke bliver udsat for et højt tryk.

Inden du tænder for din højtryksrenser, skal du holde slangen i en afstand på ca. 50 cm fra overfladen. Når du har tændt for maskinen, kan du begynde at reducere afstanden. Det er dog vigtigt, at afstanden aldrig når under 30 cm. Hvis den gør det, så er du ganske enkelt for tæt på overfladen, og kan gøre skade på den.

Vil du gerne sikre, at du får det bedste resultat, skal du holde slangen i en vinkel på ca. 45 grader. Det er dog også en fordel, at du altid skubber skidte i den samme retning. Derved kan du samle det hele på ét sted. Det er med til at gøre den efterfølgende rengøring en kende nemmere.

Korrekt valg af højtryksrenser er også vigtigt

Skal du stå tilbage med et flot rengøringsresultat, er det ikke blot vigtigt, at du bruger maskinen korrekt. Det er også vigtigt at have valgt en korrekt maskine. Det skal du dog ikke bekymre dig for, hvis blot du har valgt en højtryksrenser fra Nilfisk. Samtlige modeller i deres sortiment er nemlig effektive.

Sidst opdateret d.

Del