More

  Mejselhammer

  Der kan være flere årsager til, at du leder efter en mejselhammer. Det er dog især en maskine, der bruges til diverse op- og nedbrydningsopgaver. Det er dog også en maskine, der kan være praktisk at have ved hånden, hvis du skal rive fliser ned eller udmejsle fuger. Det vidner om, at den kan tjene en del forskellige formål.

  Hvordan vi udvælger og vuderer produkter

  Kundernes mening om produktet

  Vi tager feedback med i betragtning, når vi udvælger og evaluerer de produkter, vi anbefaler. Vi foretager også jævnligt undersøgelser blandt vores brugere for at sikre, at vi opfylder deres forventninger.

  Anmeldelser og produkttests

  Når vi skal vælge de rigtige produkter til vores læsere, tager vi en række forskellige faktorer i betragtning. Vores team overvejer den overordnede kvalitet og funktionalitet samt kundeanmeldelser og bedømmelser.

  Producentens omdømme og service

  En vigtig faktor i vores beslutning er producentens omdømme. Er de kendt for høj kvalitet og pålidelighed, eller er der rapporteret om hyppige funktionsfejl og utilfredshed blandt kunderne.

  De mest populære blandt danskerne

  Vi holder nøje øje med tendenser og vurderer regelmæssigt nye og populære produkter på markedet. Vores team undersøger nøje hvert enkelt produkt for at sikre, at det opfylder vores høje standarder for kvalitet og ydeevne.

  Inkluderet i denne guide

  Vi starter med at tage et kig på produkterne, hvor vi har fremhævet de forskellige specifikationer for hvert produkt.

  Vi har arrangeret rækkefølgen af produkterne efter hvilke der er mest populære lige nu.

  Derefter tager vi et kig på gode råd og vejledning, så du er sikker på at gøre det bedste køb!

  Lad os komme i gang med nummer #1 på vores liste.

  Makita HR2631FTJ Boremaskiner & Slagboremaskiner

  Makita HR2631FTJ

  Vægt3,7 kg Støjniveau104 dB(A) Lydtryksniveau94 dB(A)

  Makita HR2631FTJ er en mejselhammer fra det velkendte mærke Makita. Denne mejselhammer har et SDS-Plus system og er designet til at håndtere de tungeste opgaver. Det kan bruges til både borefunktioner og slagfunktioner.

  Den kommer med LED-belysning for at give dig ekstra lys når du arbejder i mørke omstændigheder, så du altid kan se hvad du laver. Med den lette vægt på 3,7 kg giver det dig mulighed for at bruge den overalt uden problemer.

  Hvis støjen bekymrer dig, skal du vide at Makita HR2631FTJ har et støjniveau på 104 dB (A), sammenlignet med et lydtryksniveau på 94 dB (A). På grund af disse lavtalende tal vil din ørehud blive beskyttet mod unødvendig støj.

  Alt i alt er Makita HR2631FTJ en god mejselhammer som passer perfekt til alle typer byggearbeidere der ønsker en alsidig maskine der levere præcist resultat hver gang!


  Makita DHR182Z Solo Boremaskiner & Slagboremaskiner

  Makita DHR182Z Solo

  Makita DHR182Z Solo er en mejselhammer fra Makita, der giver dig mulighed for at bore og slå i stenhårde materialer. Det har et SDS-Plus system, som gør det let at skifte værktøj. Mejselhammeren vejer kun 2,7 kg og har et ergonomisk design med gummiarmeret greb for maksimal komfort.

  Makita DHR182Z Solo leverer høje ydelser takket være sin 1.100 watt motor og 3 joules slagenergi. Den kan bruges til alt fra boring af beton til udskiftning af gamle mursten. Med dens LED-belysning kan du se præcist, hvor du skal bore eller slå.

  Med denne mejselhammer får du to hastighedsindstillingerrotationshastigheden kan justeres mellem 0-1.000 omdr./min., mens hammerfrekvensen justeres mellem 0-4.500 omdr./min.. Derudover har den elektronisk reguleret hastighedskontrol (ECS) sikrer optimal drift under alle arbejdsforhold.

  Hvis du ønsker at bore i stenhårdt materiale uden vibrationer eller støv, er Makita DHR182Z Solo det perfekte valg! Den leveres med en anti-vibrationsfunktion samt en integreret luftventilator for effektiv støvsugning – så dit arbejde bliver hurtigere og mere effektivt.

  Mejslet hammeren er desuden kulfri – det betyder mindre slid på maskinen over tid og lave driftsomkostninger. Med dens robuste aluminiumslegering hus vil den holde sig god form trods mange timer med anstrengende opgaver.


  Makita DHR243ZJV Boremaskiner & Slagboremaskiner

  Makita DHR243ZJV

  Makita DHR243ZJV er en mejselhammer, der giver dig den perfekte kombination af styrke og fleksibilitet. Det har et slagkraftigt SDS-Plus-system med 3 joules energi, som sikrer at du kan bore og mejsle i alle typer materialer. Denne model har også en indbygget hammerfunktion til at knuse eller bryde sten, mursten eller andre hårde overflader.

  Det unikke ved Makita DHR243ZJV er dens lave vibrationsniveau på kun 2 m/s2 – det betyder mindre vibrationer for din arm når du arbejder med maskinen. Maskinen vejer kun 4 kg, hvilket gør den let at transportere rundt mellem forskellige projekter. Desuden har den et ergonomisk design med tohåndshåndtag for øget stabilitet under brug.

  Maskinens præcise hastighedskontrol gør det muligt for dig at justere hastigheden fra 0 til 1.100 omdr./min., så du kan skrue de helt rigtige skruer uden risiko for overspænding eller skade på materialeoverfladen. Med LED-lys får du optimal belysning selv i dagslysvanskelige miljøer.

  Den robuste motor yder op til 800 watt, hvilket giver en effektiv boring sammenlignet med andre modeller på markedet – ideel til professionelle bygningsarbejdere eller handymanner der ofte bruger mejslerhammere.

  Alt i alt er Makita DHR243ZJV en fantastisk allroundmaskine; nem at anvende og egnet til mange forskellige former for arbejdsopgaver – lige fra smedeopgaver som drilling af boltehuller og montering af rustfri beslag, til mere avancerede projekter som udskiftning af fliser eller reparation af betonvægge.


  Max 55240 Boremaskiner & Slagboremaskiner

  Max 55240

  Max 55240 er en mejselhammer fra Max, der har et SDS-Plus system. Dette gør det muligt for brugeren at skifte værktøjer hurtigere og nemmere end med andre typer mejselhamre.

  Mejselhammeren har tre funktionerslagfunktion, borefunktion og hammerfunktion. Slagfunktionen giver dig mulighed for at bryde materiale op uden at skulle bruge ekstra kraft. Borefunktionen tillader dig at bore i forskellige materialer som beton, træ og metal uden problemer. Hammerfunktionsindstillingen sikrer en jævn og ensartet slaglængde hver gang.

  Max 55240 vejer 2 kg., hvilket gør den let nok til at arbejde med over lange perioder af gangen. Mejselhammeren har ingen LED-belysning eller kulfri funktioner, men den er stadig effektiv til mange formål.

  Hvis du leder efter en alsidig mejselhammer til professionelt brug, så kan Max 55240 være et godt valg for dig. Den leveres med et solidt greb designet til øget komfort sammen med sin lave vægt – alt sammen designet til din bekvemmelighed.


  Makita DHR400ZKU Solo Boremaskiner & Slagboremaskiner

  Makita DHR400ZKU Solo

  Makita DHR400ZKU Solo er en mejselhammer, der giver dig mulighed for at bore og slå i et væld af forskellige materialer. Dette produkt har en SDS-Max type patron, som gør det nemt at skifte mellem forskellige bits. Med denne mejselhammer får du både slag-, bore- og hammerfunktioner til hverdagsbrug.

  Mejselhammeren har et ergonomisk design med gummiindlæg på grebet, så den ligger godt i hånden. Den kompakte størrelse gør den let at bruge selv på trange steder eller ned under gulvet. Mejselhammeren vejer blot 4 kg, så man kan arbejde uden problemer over længere tid.

  Med Makita DHR400ZKU Solo følger der et udvalg af funktioner og egenskaber. Fx er der vibration damping system (VTS), som reducerer vibrationsbelastningen ved brug af maskinen. Derudover er der soft start funktion, som letter indtrængningen i materialet samt automatisk stop teknologi for øget beskyttelse mod overbelastning.

  Maskinen har to hastighedsindstillinger0 – 1100 rpm och 0 – 4000 rpm; disse hastigheder kan justeres efter behov for bedst mulig præcision og effektivitet ved boring eller slagboring. Maskinens chokabsorberingssystem minimerer belastningen fra rystelserne fra maskinen under drift.

  Makita DHR400ZKU Solo leverer yderligere praktiske funktioner såsom akustisk signalering, niveauvis regulering af hastighedsvariation samt integreret ledningsopbevaring til opbevaring af ledningsstrimlen under transport eller opbevaring.

  Makita DHR400ZKU Solo, en meget alsidig mejselhammer med alle de vigtige funktioner til ethvert projektsucces!


  Makita HR006G Solo Boremaskiner & Slagboremaskiner

  Makita HR006G Solo

  Makita HR006G Solo er en mejselhammer, der er designet til at udføre store opgaver. Dette produkt har et kraftigt slag og borefunktioner, som giver dig mulighed for at håndtere de største projekter med lethed. Denne mejselhammer leveres med SDS-Max type patron og indeholder ikke nogen dele.

  Med Makita HR006G Solo kan du lave hurtige huller i beton eller andre materialer som mursten, sten eller teglsten. Mejselhammeren har et kompakt design, så den nemt kan bruges i trange rum og smalle passager. Derudover har den et ergonomisk greb for bedre balance og stabilitet under arbejdet.

  Mejselhammeren fra Makita er udstyret med avancerede funktioner som automatisk spindelstop, der stopper maskinen ved overbelastning samt vibrationsteknologi til reduktion af vibrationsniveauet under brugen af ​​maskinen.

  Derudover inkluderer det en reverseringstilstand til forskellige applikationer sammen med fleksibel hastighedskontrol for præcis boring på alle typer overflader. Desuden fås dette produkt i forskellige størrelser for at imødekomme dine behov.

  Alt i alt leverer Makita HR006G Solo effektivitet og brugervenlighed til professionelle resultater på ethvert projektområde – perfekt til dem der ønsker en alsidig mejsler hammer!


  4.9/5 - (18 stemmer)

  Måske kan du lide disse: