More

  Makita Hækkeklipper

  Makita er et af de mest populære varemærker, når det kommer til hækkeklippere. Deres produkter er kendt for at være robuste og effektive, så du kan føle dig tryg i dit valg. I denne guide vil vi se på de bedste Makita Hækkeklippere på markedet og give en grundig gennemgang af alle funktionerne. Vi vil dykke ned i mere information om Makita Hækkeklippere sidst i artiklen.

  Hvordan vi udvælger og vuderer produkter

  Kundernes mening om produktet

  Vi tager feedback med i betragtning, når vi udvælger og evaluerer de produkter, vi anbefaler. Vi foretager også jævnligt undersøgelser blandt vores brugere for at sikre, at vi opfylder deres forventninger.

  Anmeldelser og produkttests

  Når vi skal vælge de rigtige produkter til vores læsere, tager vi en række forskellige faktorer i betragtning. Vores team overvejer den overordnede kvalitet og funktionalitet samt kundeanmeldelser og bedømmelser.

  Producentens omdømme og service

  En vigtig faktor i vores beslutning er producentens omdømme. Er de kendt for høj kvalitet og pålidelighed, eller er der rapporteret om hyppige funktionsfejl og utilfredshed blandt kunderne.

  De mest populære blandt danskerne

  Vi holder nøje øje med tendenser og vurderer regelmæssigt nye og populære produkter på markedet. Vores team undersøger nøje hvert enkelt produkt for at sikre, at det opfylder vores høje standarder for kvalitet og ydeevne.

  Inkluderet i denne guide

  Vi starter med at tage et kig på produkterne, hvor vi har fremhævet de forskellige specifikationer for hvert produkt.

  Vi har arrangeret rækkefølgen af produkterne efter hvilke der er mest populære lige nu.

  Derefter tager vi et kig på gode råd og vejledning, så du er sikker på at gøre det bedste køb!

  Lad os komme i gang med nummer #1 på vores liste.

  Makita DUH523Z Havemaskiner > Hækkeklippere

  Makita DUH523Z

 • Kører på batteri
 • 18,0 V batteri
 • Sværdlængde på 52 cm
 • Maksimum gren diameter: 22 mm
 • Anti Vibration System
 • Makita DUH523Z er en batteridrevet hækkeklipper fra Makita, der har et maksimum grendiameter på 15.0 mm og et dobbelt sværdtype design. Dette gør det muligt for brugeren at klippe selv de tykkeste grene med lethed. Den har også anti-vibration håndtag, som reducerer træthed i armene ved lange arbejdsperioder.

  Med en rotationshastighed på 1350 rpm kan du klippe hurtigere end nogensinde før. Og med den imponerende batteritid på 75 minutter vil du ikke skulle bekymre dig om at genoplade hele tiden – perfekt til store projekter!

  Vægten af ​​Makita DUH523Z er 3.3 kg, så det er nemt at transportere rundt mellem forskellige jobsteder eller havearbejde steder uden meget besvær. Dette betyder også, at det er let nok til brug af alle aldersgrupper.

  Alt i alt er Makita DUH523Z en effektiv maskine til professionelle brugere eller hobbyhaveentusiaster; dens mange funktioner giver dig mulighed for præcis trimning af dine planter og buske sammen med god ydeevne og holdbarhed.


  Makita DUH602Z Hækkeklippere

  Makita DUH602Z

 • Batteridrevet hækkeklipper
 • 500 W
 • 18,0 V batteri
 • Sværdlængde på 60 cm
 • Batteritid på 45 minutter
 • Makita DUH602Z er en batteridrevet hækkeklipper, der har et 500 W motor og 18,0 V batteri. Sværdlængden på denne maskine er 60 cm og det gør den velegnet til klipning af høje buske eller træer. Maskinen har et anti-vibration håndtag for at reducere støjniveauet og vibrationerne fra motoren.

  Maskinen har en maksimal grendiameter på 22 mm, så du kan let klippe tykt grene uden problemer. Det dobbeltsidede sværd giver dig mulighed for at fjerne grene hurtigere end med andre modeller. Batteritiden er 45 minutter, så du vil have nok tid til at fuldføre dit arbejde.

  Med sin vægt på 4,5 kg er Makita DUH602Z let nok til nemt at manøvrere rundt i haven eller parken. Den indbyggede LED-lyslampe lyser op området foran maskinen for bedre synlighed under brugen.

  Makita DUH602Z Hækkeklipperen leverer prisvenlig ydeevne med langvarig driftstid sammen med fremragende funktioner som dobbelt skarpt sværd og anti-vibration håndtag. Dette produkt vil give dig mulighed for effektivt at klare alle former for haveserviceopgaver.


  Makita DUH601Z Hækkeklippere

  Makita DUH601Z

  Makita DUH601Z er en kraftig hækkeklipper fra Makita. Den har et dobbelt sværd, der gør det muligt at skære igennem tykt grene og buske med lethed. Det batteridrevne system sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om ledninger eller forlade din arbejdsplads for at genoplade maskinen. Maskinens 500 W motor leverer effektiv ydeevne og en opladningstid på 55 minutter.

  Maskinen har et lydniveau på 96 dB, som er ret stille sammenlignet med andre maskiner af denne type. Spændingen er 18 V, hvilket betyder, at du kan få mest mulig ud af dit batteri ved brug af denne model. Desuden leveres maskinen med to forskellige skarpe knive til pruning af træer og buske.

  Makita DUH601Z Hækkeklipperen er ideel til alle former for havearbejde – fra trimning af græsplæner til beskæring af träd-og buskskranker. Du vil nyde de mange funktioner i den kompakte designmaskine; nem montering/afmontering; ergonomisk greb; robuste materialer; justerbare hastighedsindstillinger; automatisk spindelslukningsfunktion samt lav vibrationseffekt.

  Med Makitas 3 års garanti kan du vedligeholde din hushavemaskine i flere år uden problemer! Så tag fat i Makita DUH601Z Hackeklipperen nu og oplev det ultimative haveservice!


  Makita DUH751Z Hækkeklippere

  Makita DUH751Z

 • Kører på batteri
 • 500 W
 • 18,0 V batteri
 • Sværdlængde på 75 cm
 • Batteritid på 160 minutter
 • Makita DUH751Z er en hækkeklipper fra Makita, der giver dig mulighed for at klippe og trimme din have med stor præcision. Det batteridrevne værktøj har et 18V-batteri og 500 W effekt, som giver den nødvendige kraft til at udføre selv de mest vanskelige opgaver. Sværdet på 75 cm sikrer god rækkevidde, så du kan nå alle områder af haven.

  Makita DUH751Z har en grendiameter på 35 mm og dobbelt sidet sværdtype, som betyder at du får det bedste resultat i dit arbejde. Vægt på 4 kg gør det let at manøvrere maskinen omkring trange pladser eller hvis du skal lave finjusteringer.

  Batteriet holder i 160 minutter før det skal genoplades – tiden varierer dog alt efter belastningen af vedligeholdelsesarbejdet. Genopladningstiden er 55 minutter.


  Makita DLX2113S Hækkeklippere

  Makita DLX2113S

  Makita DLX2113S er en hækkeklipper fra Makita, der giver dig mulighed for at klippe træer og buske hurtigt og effektivt. Denne model har et batteridrevet design, så du ikke behøver at bekymre dig om ledninger eller andet udstyr. Dette gør det meget lettere at bruge maskinen overalt i haven.

  Hækkeklipperen har et anti-vibration håndtag for maksimal komfort under brugen af ​​maskinen. Derudover er den udstyret med en overbelastningssikring, som beskytter motoren mod skader ved overbelastning. Maskinens dobbeltsidede sværdtype giver dig mulighed for at klippe forskellige typer planter let og præcist.

  Makita DLX2113S leveres med 18 V strømforsyning til stor ydelse og pålidelig drift. Med sin ergonomiske design kan du arbejde længere tider uden fysisk stress eller træthed. Denne model vejer 4 kg, så den er let nok til nem transport mellem projekter.


  Makita DUH752Z Hækkeklippere

  Makita DUH752Z

 • Batteridrevet hækkeklipper
 • 18,0 V batteri
 • Sværdlængde på 75 cm
 • Maksimum gren diameter: 18 mm
 • 90 dB støjniveau
 • Makita DUH752Z er en hækkeklipper fra Makita, der er batteridrevet og har et 18.0 mm grendiameter. Det dobbeltsidede sværd gør det nemt at klippe ujævne områder og skabe en ensartet finish. Opladningstiden er 55 minutter, mens spændingen er på 18.0 V. Lydniveauet ved brug af maskinen ligger på 90 dB, mens den samlede vægt for maskinen kun er 3.5 kg.

  Makita DUH752Z har flere funktioner til at lette arbejdet med hækken og sikre dig et professionelt resultat hver gang du bruger den. Med sin ergonomiske design kan du arbejde bekvemt i lang tid ad gangen uden at blive træt eller ømme i dine muskler efterfølgende.

  Derudover har Makita DUH752Z et stort antal sikkerhedsfunktioner for at beskytte dig mod potentielle skader under brug af maskinen – herunder automatisk stop-knap når man slipper svangen, justerbare handsker som passer til alle former for handsker osv..

  Til sidst men ikke mindst har Makita DUH752Z en meget lav vibrationseffekt takket være deres innovative teknologi, som reducerer risikoen for unødige skader på din arm og andre dele af kroppen.


  Makita DUH601PTE Hækkeklippere

  Makita DUH601PTE

 • Batteridrevet hækkeklipper
 • 18,0 V batteri
 • Sværdlængde på 60 cm
 • Maksimum gren diameter: 24 mm
 • 78 dB støjniveau
 • Makita DUH601PTE er en kraftfuld og robust hækkeklipper fra Makita. Denne batteridrevne hækkeklipper har et 18,0 V batteri og et sværd på 60 cm. Med den maksimale gren diameter på 24 mm kan du nemt klippe selv de tykkeste grene.

  Med sin overbelastningssikring sørger Makita DUH601PTE for at beskytte motoren mod skader som følge af overbelastning. Det dobbeltsidede sværd giver dig mulighed for at klippe med begge sider, så du kan arbejde hurtigere og mere effektivt.

  Denne model vejer 3,8 kg og har et lydniveau på 78 dB, hvilket betyder at det er stille nok til brug i boliger uden støjgener. Alt i alt er Makita DUH601PTE en alsidig maskine der leverer god ydeevne til prisen.


  Makita DUH651Z Hækkeklippere

  Makita DUH651Z

  Makita DUH651Z er en hækkeklipper fra Makita, der giver brugeren mulighed for at klippe buske og træer hurtigt og effektivt. Dette værktøj har et ergonomisk design med lav vibration, som gør det behageligt at arbejde med. Værktøjet drives af et 18V batteri, så du kan få adgang til steder uden strømforsyning.

  Klingen på Makita DUH651Z er lavet af rustfrit stål og har en diameter på 180 mm. Denne klinge har to skarpe knive, der kan give dig præcise snit i dine planter. Klingen roterer op til 3000 RPM for hurtige resultater.

  For ekstra bekvemmelighed leveres denne hækkeklipper med et brugertilpasset greb, der passer perfekt til din håndstørrelse. Dette greb reducerer vibrationsniveauet yderligere sammen med de indbyggede vibrationerisikoreducerende teknologier. Desuden vejer værktøjet kun 5 kg., Så det er let nok til nem transport.

  Med alle disse funktioner er Makita DUH651Z den ideelle maskine til professionelle havearbejdere eller amatører, der ønsker at holde deres haver smukke og velplejede hele året rundt!


  Makita UH6580 Hækkeklippere

  Makita UH6580

 • Elektrisk
 • Effekt på 670 W
 • Sværdlængde på 65 cm
 • Maksimum gren diameter: 18 mm
 • 95 dB støjniveau
 • Makita UH6580 er en kraftfuld og pålidelig hækkeklipper fra Makita. Det har et 670 W elnet, som giver det stor magt til at klippe selv de tykkeste grene. Den dobbeltsidede sværdtype gør det muligt for brugeren at skære i begge retninger, så man kan spare tid ved arbejdet. Anti-vibration håndtaget reducerer vibrationsniveauet og øger dermed brugernes komfort.

  Makita UH6580 har en maksimal grendiameter på 18 mm, som gør den velegnet til forskellige former for trimning af buske og træer. Sværdets tandafstand er 28 mm, hvilket betyder, at du får et jævnt snit uden problemer. Dette produkt har en lydstyrke på 95 dB – lidt over almindelig tale – men med anti-vibration håndtaget reduceres vibrationen betydeligt.

  Ved regelmæssig brug vil Makita UH6580 give dig op til 75 minutters batteritid per opladning, så du kan arbejde effektivt hele dagen lang uden pauser til genopladning. Endelig vejer denne maskine 4,3 kg; dette er let nok til at transportere rundt mellem projekter eller jobsteder.

  Alt i alt er Makita UH6580 en god allroundhageklipperen med fremragende ydeevne og holdbarhed sammen med sin lethed ved transport. Hvis du leder efter et professionelt redskab til din havepleje eller landskabspleje behov, så anbefaler vi varmt Makitas UH6580!


  Bedøm guiden

  Måske kan du lide disse: