Makita batterier

Man kan aldrig have for mange batterier når det kommer til el-værktøj. Som de fleste nok ved, så er der ikke noget værre end når man står og er godt igang med sit arbejde, også går batteriet ud. Undgå at stå uden strøm på værktøjet, med et ekstra Makita batteri.

Sørg for du altid har et frisk batteri klar til dit Makita værktøj, med et eller flere ekstra batterier. Vi har fundet priser fra alle nettets forhandlere, og sorteret dem for dig nedenfor, så du kan spare så meget som muligt.

Makita batteri 18V

Makita batteri 12V

Makita plæneklipper batteri

Forskellige typer Makita batterier

Som du kan se på batterierne vist ovenfor, så kan Makita batterier fås i flere forskellige typer, størrelser og kapaciteter. De mest normale batterier får i enten 12 volt, eller i 18 volt. Udover det varier de også i antal ampere, som er hvor meget strøm batteriet kan indeholde, på en enkelt opladning.

Sådan vælger du det rette batteri

Hvis du i forvejen ejer et batteri til dit Makita værktøj, kan du nemt bare købe et batteri magen til dem du har i forvejen. Vil du have mere power ud af dine opladninger, skal du gå efter de større batterier, som f.eks et 18V 5Amp, som vil give en ordentlig omgang energi. Bruger du sjældent dit værktøj til ret store opgaver, er de mindre batterier rigeligt tilstrækkelige, da Makita batterier, er anerkendt for deres ydelse og holdbarhed.

Sidst opdateret d.

Del