More

  Forstnerbor

  Et forstnerbor er et special-bor som laver flade huller. Det vil sige at borets udformning resulterer i et hul med en helt flad bund. Dette er ideelt til når du f.eks. skal bore et hul til en prop i et trægulv.

  Hvordan vi udvælger og vuderer produkter

  Kundernes mening om produktet

  Vi tager feedback med i betragtning, når vi udvælger og evaluerer de produkter, vi anbefaler. Vi foretager også jævnligt undersøgelser blandt vores brugere for at sikre, at vi opfylder deres forventninger.

  Anmeldelser og produkttests

  Når vi skal vælge de rigtige produkter til vores læsere, tager vi en række forskellige faktorer i betragtning. Vores team overvejer den overordnede kvalitet og funktionalitet samt kundeanmeldelser og bedømmelser.

  Producentens omdømme og service

  En vigtig faktor i vores beslutning er producentens omdømme. Er de kendt for høj kvalitet og pålidelighed, eller er der rapporteret om hyppige funktionsfejl og utilfredshed blandt kunderne.

  De mest populære blandt danskerne

  Vi holder nøje øje med tendenser og vurderer regelmæssigt nye og populære produkter på markedet. Vores team undersøger nøje hvert enkelt produkt for at sikre, at det opfylder vores høje standarder for kvalitet og ydeevne.

  Inkluderet i denne guide

  Vi starter med at tage et kig på produkterne, hvor vi har fremhævet de forskellige specifikationer for hvert produkt.

  Vi har arrangeret rækkefølgen af produkterne efter hvilke der er mest populære lige nu.

  Derefter tager vi et kig på gode råd og vejledning, så du er sikker på at gøre det bedste køb!

  Lad os komme i gang med nummer #1 på vores liste.

  Kwb 706000 Forstnerbor-sæt 1 stk Tilbehør til elværktøj

  Kwb 706000 Forstnerbor-sæt 1 stk

  Kwb 706000 Forstnerbor-sæt 1 stk er et effektivt og kompakt borebit fra mærket Kwb. Dette forstnerbor-sæt består af en bor, der har en diameter på 6 mm og kan bruges til mange forskellige formål.

  Boret er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, som giver det ekstra holdbarhed og modstandsdygtighed overfor slitage. Boret har et ergonomisk design med skridsikre greb, så du nemmere kan styre det under boringen.

  For at give dig den bedste præcision under arbejdet har borebitet to indstillinger8mm dybt samt 16mm dybt – perfekte til at udføre præcise huller i trævarerne.

  Derudover har Kwb 706000 Forstnerbor-sættet et unikke selvcentreringssystem, som automatisk justerer sig selv for at opnå den bedste resultater ved boringen. Systemet holder dine huller lige og øger desuden levetiden på din bor.

  Kwb 706000 Forstnerbor-sættet er velegnet til alle typer træarbejde såvel som metalarbejde, da det let kan klare de fleste materialetyper uden problemer. Derudover følger der en praktisk opbevaringspose med i pakken, så du nemmere kan transportere dit borebit rundt.


  Cmt Forstnerborsæt 12 stk. 10-35 K8-10 Tilbehør til elværktøj

  Cmt Forstnerborsæt 12 stk. 10-35 K8-10

  Cmt Forstnerborsæt 12 stk. 10-35 K8-10 er et af de bedste forstnerborebits på markedet, og det er lavet af CMT, en førende producent indenfor branchen. Dette borsæt består af 12 forskellige borebiter i størrelserne 10 til 35 mm, der alle har kantformning 8 – 10 mm.

  Disse borebiter giver dig mulighed for at skabe præcise huller med glatte kanter og hjørner uden risiko for splinter eller revnedannelse. De er fremstillet af rustfrit stål med titaniumbelagte overflader, som sikrer langvarig holdbarhed sammenlignet med andre materialer.

  Det specielle ved disse biter er den patenterede selvskærende design, som tillader dem at trænge igennem materialet uden anstrengelse eller problemer. Denne funktion reducerer slid på maskinen og øger levetiden betydeligt.

  Bitsene leveres i en praktisk plastikopbevaring case til nem opbevaring og transportering fra projekt til projekt. Alle bitsene har lasermarkeringer, så du let kan identificere den rigtige bit når du arbejder på dit projektspecifikke behov.

  Alt i alt giver Cmt Forstnerborsættet 12 stk. 10-35 K8-10 brugerne prisvenlig ydeevne sammen med utrolig holdbarhed og fleksibilitet til professionelle applikationer overalt.


  Festool Forstnerborsæt FB D 15-35 CE-Set Tilbehør til elværktøj

  Festool Forstnerborsæt FB D 15-35 CE-Set

  Festool Forstnerborsæt FB D 15-35 CE-Set er et højkvalitets forstnerboreset fra det velrenommerede mærke Festool. Dette sæt indeholder 8 forskellige størrelser af forstnerborer, der alle er fremstillet af hårdmetaller og har en ekstra skarp kant, som giver dem mulighed for at bore præcise huller i træ med minimal vibration.

  De 8 bor inkluderet i sættet dækker diametre på 15 mm til 35 mm og har en dybde på op til 50 mm. Borrene er udstyret med et unikt topholdersystem, som holder deres position meget stabilt under boringen og reducerer risikoen for slagskader.

  Derudover har disse bor en speciel belastningsindikator, der viser om du presser alt for meget på ved boringen – dette kan hjælpe dig med at undgå overbelastning af materialet samt skade på maskinen.

  Som noget helt specielt leveres Festool Forstnerborsættet FB D 15-35 CE-Set desuden med et praktisk transportfodral lavet af robust polypropylenmateriale, som gør det nemmere at have borsettet med sig rundt. Fodrallet har plads til alle 8 bor sammen med andre vedhæftede dele.

  Alt i alt leverer Festool Forstnerborsettet FB D 15-35 CE-Set topkvalitetsvarer til prisen – det er den perfekte løsning til professionelle trabestandere og hobbyfolk alike!


  Bosch Forstnerborsæt Hm Ø15-20-25-30-35mm 5stk 2607018750

  Bosch Forstnerborsæt Hm Ø15-20-25-30-35mm 5stk 2607018750

  Bosch Forstnerborsæt Hm Ø15-20-25-30-35mm 5stk 2607018750 er et komplet sæt af forstnerbor fra Bosch. Dette sæt består af fem forskellige størrelser, der alle har en diameter på 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm og 35 mm. De er designet til at bore i træ samt andre materialer som plastik og metal.

  Forstnerborene er lavet med højpræcisionshoveder for bedre præcision ved boring. Det giver dem mulighed for at bore store huller uden brug af meget pres eller vibrationer. Deres unikke skarpe kanter betyder også, at de kan bore glatte overflader uden risiko for revnedannelse.

  Hver bor har en todelt cylindrisk geometri med helvedesildspidsen placeret tættere på spidsen end det traditionelle runde hoveddesign. Denne geometri reducerer effekten af trykket under boringen og resulterer i mindre vibrationsniveauer og større stabilitet under arbejdet.

  Bosch Forstnerborssats Hm Ø15-20-25-30-35mm 5stk 2607018750 leveres med fire flade filtreringstrin – F1 (fint), F2 (medium), F3 (groft) og F4 (meget groft). Disse filtreringstrin giver dig mulighed for at opnå den perfekte finish til dit projekts specifikationer.

  De robuste materialer sikrer desuden holdbarhed over tid selv når du bruger disse borer dagligt over flere måneders tid eller lignende situationer. Derudover indeholder det et magnetisk bit holder system som giver dig nem adgang til bitsene sammenlignet med mange andre producenter.

  .

  Til sidste men absolut ikke mindst vil du blive overrasket over den fantastiske pris Bosch Forsternersats Hm Ø15-20-25–30–35mm 5Stk 2607018750 kommer tilbage med!

  .


  Cmt Forstnerborsæt 5 stk. K8-10 Cmt Tilbehør til elværktøj

  Cmt Forstnerborsæt 5 stk. K8-10

  Cmt Forstnerborsæt 5 stk. K8-10 er et kvalitetsprodukt fra CMT, der giver dig mulighed for at udføre præcise og effektive boringer i træ. Sættet indeholder fem forskellige bor – en 8 mm, en 9 mm, en 10 mm, en 11 mm og endelig én 12mm – som alle har deres egne specifikke anvendelsesmuligheder.

  Borsættet er fremstillet af hårdmetalslegering med høj slidstyrke og har to flade skaft til montering på boremaskiner med et 6-kanals system eller lignende spindelgreb. Borerne har desuden fire riller på bagsiden af skaftet således at man kan opnå den optimale kraftoverførsel ved boring.

  Forstnerborenes form giver dem unikke egenskaber når det kommer til at bore huller med store overflader samtidig med præcisionen ved almindelige cylindriske bor. De smalle takker omkring periferien gør det nemmere for brugeren at styre boret mens det arbejder sig igennem materialet.

  Det innovative design reducerer vibrationsniveauet betydeligt under boringen, hvilket resulterer i mere præcis boring sammenlignet med andre typer bor. Dette gør produktet ideelt til professionelle som ønsker perfekte resultater uden besværet.

  Cmt Forstnerborsæt 5 stk. K8-10 er yderligere forsynet med et parafinholdig smøremiddel der sikrer optimal glathed under drift samt begrænser slitage af maskinen – alt sammen noget der bidrager til lave driftsomkostninger over tid.


  Alpen 0023900005100 Forstnerbor-sæt 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm 1 stk Alpen Tilbehør til elværktøj

  Alpen 0023900005100 Forstnerbor-sæt 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm 1 stk

  Alpen 0023900005100 Forstnerbor-sæt er et komplet sæt af forstnerbore, der består af 5 forskellige størrelser. Sættet indeholder en 15 mm borebit, en 20 mm borebit, en 25 mm borebit, en 30 mm borebit og endelig en 35 mm borebit. Alle borerne er lavet i højkvalitets rustfrit stål og har fire skarpe kanter på overfladen for at give den bedste præcision ved boring. Dette giver mulighed for perfekte huller med jævn overfladefinish uden nogen form for splinter eller chips.

  Borebitsene fra Alpen har et specielt design med flere åbninger til hurtig fjernelse af træspåner under boringen. Deres unikke geometri giver dem evnen til at skabe de mest præcise huller selv i de tykkeste materialer som træ og metal. Borerne er meget holdbare og robuste sammenlignet med andre almindelige bor.

  Alpen 0023900005100 Forstnerbor-sættet leveres komplet med alle de nødvendige dele til installation samt brugervejledningen. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om ekstraudstyr – alt det du skal bruge er inkluderet!

  Sammensat af højkvalitetsmaterialer og moderne teknologi garanterer Alpen 0023900005100 Forstnerbor-sættet den bedste ydelse over tid uden problemer eller fejl. Derfor anbefaler vi dette produkt til professionelle såvel som hobbyisthuseiere.


  Nedenfor har vi samlet nettets bedste priser på forskellige forstnerbor. Du kan både finde et forstnerbor til din håndholdte boremaskine, eller til din søjleboremaskine hvis du foretrækker den. Du kan købe forstnerbor i mange forskellige størrelser og diametre, så sørg for at det er den rette størrelse du finder.

  Hvordan virker et forstnerbor

  Et forstnerbor har en helt speciel udformning, som gør bunden af huller du borer, helt fladt. Det vil sige at du som regel ikke benytter et forstnerbor når du skal lave huller helt igennem et stykke materiale, men derimod når du skal bore et hul, som ikke går helt igennem materialet, og som har en flad bund, så det eventuelt nemt kan proppes af. Det kan være at du tænker du vil gøre lidt ekstra ud af dine terrasses finish, så du vil proppe alle skruerne med træpropper, bare for at gøre det ekstra lækkert. For at lave selve propperne skal du bruge et propbor, og så bruger du forstnerboret til at lave hullerne.

  Hvad bruger man et forstnerbor til

  Man benytter oftest et forstnerbor i forbindelse med et propbor, som laver selve propperne som du kan afpruppe dine huller fra forstnerboret med. Som jeg nævnte ovenfor kan det f.eks. være i forbindelse med at man bygger en ny terrasse, og gerne vil skjule alle skruerne.

  Forskellige størrelser forstnerbor

  Der findes mange typer og størrelser af forstnerbor, der rækker fra 10mm helt op til de store bor som kan have en størrelse på 50mm. Det er derfor vigtigt at finde det rette bor til dine behov. Det kunne eventuelt være en idé at kigge på et forstnerbor sæt, som indeholder flere størrelser.

  5/5 - (12 stemmer)

  Måske kan du lide disse: