Fliserenser

Er det ved at være på tide, at din fliser får en ordentlig omgang? Synes du ikke længere, at de fremstår flotte? I så fald skal du blot give dem en tur med en fliserenser. Gør du det, vil de fremstå flotte og som nye. Dette kræver dog, at du investerer i en stærk og effektiv fliserenser, der kan give dig det ønskede resultat.

Vil du sikre, at dine fliser fremstår som ønsket, når du er færdig? I så fald er det vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig maskine. Har du svært ved at finde den rette fliserenser, finder du herunder et lille udpluk af de bedste modeller på markedet. Denne oversigt kan derfor hjælpe dig i den rette retning.

Skal jeg vælge en elektrisk eller benzindrevet fliserenser?

Du kan finde et hav af forskellige fliserensere på det danske marked. En stor del af dem fungerer ligeledes på forskellige måder. Derfor er der også mange faktorer, du skal tage stilling til, før du bør kaste dig ud i at købe en fliserenser.

En af de faktorer, der især er værd at tænke over er, hvorvidt du ønsker at købe en benzindrevet eller elektrisk maskine. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det er et spørgsmål egne behov og præferencer. De to muligheder er beskrevet nærmere herunder.

Elektrisk fliserenser

Hvis du vælger en elektrisk model, får du en maskine, der er billig i drift. Den er desuden også mere velegnet til brug i tættere bebyggede område, som fx et parcelhuskvarter. Det er den, da den ikke støjer nær så meget, som en benzindrevet model. Dette er også en af hovedårsagerne til, at de elektriske modeller vælges.

Her skal du dog være opmærksom på, at den billigere drift, lavere pris, lavere støjniveau samt lavere vægt er som konsekvens af, at motoren ikke er lige så stærk som en benzindrevet motor. Hvis det er kraft og styrke du søger, så er du bedre stillet ved at vælge en benzindrevet model fremfor en elektrisk model.

Benzindrevet fliserenser

En af de klare fordele ved at vælge en model, der er drevet af en benzinmotor er, at den har stor styrke. Hvis du vil have god kraft for pengene, men uden at gå på kompromis med mobiliteten, er det en maskine, der er forsynet med en benzinmotor, der er det rette valg. Her er du nemlig ikke afhængig af en ledning.

Det vil du være, hvis du køber en elektrisk fliserenser, da den får sin kraft fra en af dine stikkontakter. Du bør dog være opmærksom på, at det også er dyrere i drift at bruge en fliserenser. Det er det, da den let kan gå hen og sluge en del benzin. Derfor er dette også noget, som du skal have med i dine overvejelser.

Hvad koster en god fliserenser?

De fleste vil gerne vide, hvad de skal betale for en fliserenser. Vi ville gerne svare dig på dette, men det kan dog ikke lade sig gøre at give et klart svar på det. Det er der flere årsager til, men det er dog især noget, der skyldes, at der er stor forskel på de mange fliserensere, og dermed også på priserne på de mange modeller.

Hvis du har i sinde at købe en fliserenser, er det vigtigt, at du har fokus på at finde en model, der lever op til dine krav. Det skal ikke være prisen, der kommer i første række, til trods for, at de fleste gerne ser, at de ikke skal investere alt for meget. Det er dog altid bedre at investere en kende mere, for at få en højere kvalitet.

I og med, at der er stor forskel på de mange modeller, og de krav, som folk stiller til dem, er der også en stor forskel på, hvad du skal betale for dem. På trods af, at det kan virke tiltalende at gå på jagt efter en billig og letkøbt model, er det ikke det rette valg. Det er vigtigere, at det er den rette model, end at den er billig.

Du er dog garanteret, at du kan finde en fliserenser, der harmonerer med dine kriterier og dit budget – men det kræver dog, at du har et realistisk budget.

Sidst opdateret d.

Del