Bindemaskine

Har du tidligere lavet et gulv eller anlagt gulvvarme, så kender du helt sikkert til den ulidelige og fysiske opgave, at skulle binde armeringsjernet sammen. Men bare rolig, nu kan opgaven overstås 5 gange hurtigere, og meget nemmere.

En bindemaskine bruges som regel til at binde ståltråd rundt om armeringsjern, i forbindelse med udarbejdelse af f.eks. nyt gulv med gulvvarme. Bindemaskinen binder ståltråd omkring armeringsjernet, og kan oftest indstilles til hvor mange gange tråden skal vikles rundt, og sikre en stærk og sikker binding, hver gang.

Bindemaskiner, billigst til dyrest

Tilbehør til bindemaskiner

Hvorfor bruge en bindemaskine

En bindemaskine gør trådarbejdet ved sammensætning af armeringsjern meget nemmere, hurtigere og stærkere. Og ikke mindst til en mindre fysisk og frustrerende opgave. Det siges at en bindemaskine kan gøre arbejdet 5 gange hurtigere at komme igennem, og kan binde omkring 3.000 (alt efter model) bindinger på en enkelt opladning, hvilket sikre en kort tilbagebetalingstid, da den spare enormt meget tid.

Fordele ved en bindemaskine

En bindemaskine kan alt efter model og mærke, indstilles til hvor mange gange den skal wrap tråden, i selve knuden, hvilket sikre stramme og faste bindinger. Bindemaskinen kan også indstilles til hvor stramt selve bindingen skal være.

De er bygget til at kunne håndtere barske forhold, og kunne tage nogle knubs, støv og andet de nemt kan risikerer at blive udsat for ved i brug i betonindustrien. Selve maskinen er utrolig ergonomisk, og kan betjenes med kun en hånd, hvilket er en kæmpe fordel, da du så kan justere armeringsjernet med den anden hånd imens.

Sidst opdateret d.

Del