Betonblander

Der er næppe nogen, der er i tvivl om, hvad en betonblander bruges til. Det er en særlig maskine, der bruges til at blande beton, cement eller mørtel. Derfor er det også en maskine, der skal bruges til alverdens opgaver. At blande beton, cement og mørtel kræver altid en sådan maskine, da det ikke kan gøres ved håndkraft.

Hvis du er på udkig efter en betonblander, hvad enten den skal bruges i privat eller professionelt regi, har du et hav af muligheder. Det betyder, at det for nogen kan være svært at vælge den rette model. Herunder finder du et udvalg af nøje udvalgte betonblandere, hvorfor du også finder en, der passer til dine krav.

Betonblandere

Tvangsblandere

Baljeblandere

Alle type blandere

Derfor skal du bruge en betonblander

Hvis du skal blande beton, cement eller mørtel, kommer du ikke langt uden en betonblander. Det er dog ikke noget, der kun kan klares med en betonblander, men også med et særligt piskeris til mørtel. Du kan dog være sikker på, at du ikke får det gjort ordentligt ved almindelig håndkraft, hvorfor du skal bruge en betonblander.

Det er også noget, der betyder, at du kan finde flere redskaber, der kan bruges til at blande cement. Dette er dog ikke noget, der ændrer på, at det bedste redskab til dette formål er en betonblander. Derfor er det ikke noget du skal tøve med at investere i, hvis du ved, at du får brug for at blande en masse mørtel, beton mv.

Der findes mange forskellige betonblandere

Du kan finde rigtig mange forskellige betonblandere på det danske marked. Du kan fx finde mange praktiske modeller, der enten er forsynet med et flytbart stativ. Det er en fordel, da det derved er nemt at flytte den. Til trods for, at du kan købe en betonblander til høje priser, er det ikke altid, at det er en nødvendighed.

Du kan sagtens finde en prisbillig model, der er værd at købe, men det kræver, at du ved, hvor du skal lede. Her bør det dog pointeres, at det ikke kun er i forhold til prisen, at de adskiller sig. Det gør de også på et væld af andre punkter. Fx er der stor forskel på, hvor stor en tromlevolumen, som de forskellige modeller har.

Vil du gerne sikre, at du får fingrene i en betonblander med god volumen, er en tromlevolumen på 125 liter et godt bud. Derved får du en betonblander, der er god til de større murer opgaver, hvor der er behov for en stor mængde mørtel. Det betyder dog, at det ikke er alle, der har brug for en model med denne volumen.

Faktisk er det end ikke altid, at der er brug for en betonblander. Der er mange, der kan klare sig ved hjælp af en blande- eller røremaskine. Det er en udgave af en røremaskine, der bedst kan sammenlignes med et stort piskeris. Det er et også et piskeris, der er velegnet til brug, når du blander mørtel, cement og beton.

Hvad koster det at købe en betonblander?

Det er svært at give et svar på, hvad du skal betale for en betonblander. Du kan nemlig finde en lang række modeller på det danske marked. De adskiller sig på et væld af punkter, hvilket også er noget, der er gældende for prisen. Derfor afhænger den endelige pris i høj grad af dine egne krav til din nye betonblander.

Her er det dog vigtigt, at du tænker over, at du får en højere kvalitet, hvis du er villig til at betale for det. Det er ikke alle, der er villige til at betale for en højere kvalitet, om end det er en god idé at gøre dette. Hvis det er noget du tøver med, vil du sandsynligvis ende med at fortryde dit valg af betonblander på den lange bane.

Kan sagtens fås til et par tusinde kroner

Du skal dog ikke tro, at du er nødt til at købe en betonblander, der koster en mindre formue, hvis du ønsker at sikre en høj kvalitet. Faktisk er det muligt at finde en god model, der blot koster dig mellem 1.500 kr. og 2.000 kr. Det er derfor også et godt prisleje at placere sig i, når man skal købe en betonblander.

Sidst opdateret d.

Del